Golf

Waar moet je op letten bij de aanschaf van regenkleding?

1. Focus op speelbaarheid. Zorg dat je vrijuit kunt bewegen door te kiezen voor lichtgewicht materiaal met veel stretch.

2. Kies kleding met hoge ademende eigenschappen die vocht van je had afvoert, om te voorkomen dat je 'aan de binnenkant' nat wordt.

3. Kies voor materiaal met een hoge waterafstotende werking. Stoffen met een 'waterkolom' van minimaal 10.000 houden regen voor een lange periode tegen.

4. Blijf weg van kleding dat oncomfortabel voelt of slecht past. Ook zware stof die veel geluid maakt en weinig rekt is niet geschikt.

5. Kies voor kleding met opties om de pasvorm op maat te maken. Denk aan touwtjes in de boord en klittenband bij de mouwen en nek.

 

Op zoek naar de juiste golfspullen? Dan bent u bij Dekker Sport aan het juiste adres! Van golfkleding tot golfschoenen hebben wij in ons uitgebreide assortiment beschikbaar. 

De golfschoen is essentieel in de golfsport. Als u 18 holes moet lopen wilt u geen last van uw voeten krijgen of laat staan natte voeten. Of het nu gaat om een Footjoy, Adidas, Sketcher. U wilt natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen en daarom hebben wij hoogwaardige golfschoenen voor u.

Golfkleding is ook een belangrijk onderdeel van de golfsport. U wilt natuurlijk voldoende bewegingsvrijheid hebben om zo een goede golfswing te kunnen maken. Dekker Sport voorziet u van de nieuwste golfpolo’s, pullovers, golfsokken en natuurlijk ook golfhandschoenen zodat niks u meer in de weg zit om een goede ronde te lopen op de golfbaan.